Woning zoeken: koop huur

Rechtshulp voor Verhuurders

Het Nederlandse huurrecht omvat een uitgebreid en complex geheel van regels en wetgeving; daarnaast vinden er regelmatig veranderingen plaats.

Iedereen die een huis verhuurt, krijgt met dit huurrecht te maken. Via de dienstverlening van Woonsite Limburg Makelaars worden veel van uw vragen hieromtrent beantwoord. Desondanks kan het gebeuren dat u op enig moment met uw huurder in conflict raakt of dreigt te raken. Een goede kennis van het huurrecht is in die situatie vereiste om als verhuurder de juiste beslissingen te kunnen maken, teneinde (dure) misstappen te voorkomen.

Verhuurders die via Woonsite Limburg Makelaars woningen verhuren kunnen tegen een gereduceerd tarief aanspraak maken op advies en ondersteuning van Rechtshulp voor Verhuurders. Rechtshulp voor Verhuurders is een initiatief van mr Nathal van der Meulen. Nathal van der Meulen is een ervaren jurist die zich heeft toegelegd op de juridische ondersteuning van organisaties en personen die woningen verhuren.

Contact

Indien u een woning verhuurt via Woonsite Limburg Makelaars dan kunt u voor nadere informatie met betrekking tot Rechtshulp voor Verhuurders contact opnemen met de heer Patrick Nix.

Indien u geen woning verhuurt via Woonsite Limburg Makelaars dan kunt u contact opnemen met mr Nathal van der Meulen (06 3838 9190).