Woning zoeken: koop huur

 

Hypotheken
Interesse in een vrijblijvend hypotheekadvies? Vul dan het formulier op onze contactpagina in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met op. U kunt ons ook een gewone email sturen
 
Het kopen van een woning en de daarvoor af te sluiten hypothecaire geldlening zijn belangrijke beslissingen die iemand doorgaans niet vaak in zijn/haar leven maakt. Het afsluiten van een hypotheek heeft belangrijke gevolgen voor het uitgavenpatroon. Bovendien is het voor de consument bijna ondoenlijk om in het grote aanbod van de verschillende hypotheekproducten een verantwoorde keuze te maken waarin alle gevolgen op korte en lange termijn kunnen worden overzien.
 
Woonsite Limburg Makelaars werkt uitsluitend samen met erkende hypotheekadviseurs, die garant staan voor een onafhankelijk advies! Zij zullen samen met u kijken wat voor u de meest geschikte hypotheekvorm zal zijn. Door de diversiteit van bancaire instellingen en verzekeringsmaatschappijen waar zij zaken mee doen kunnen zij onafhankelijk een groot aantal hypotheekproducten aanbieden.
 
Bovendien zijn zij volledig WFT proof, d.w.z. dat wij aan alle eisen voldoen op het gebied van vereiste diploma's, permanente educatie, wijze van advisering en informatie aan de klanten die gesteld worden in de Wet financieel toezicht. Voldoet een kantoor niet aan deze eisen dan kan deze niet beschikken over een vergunning die afgegeven wordt door de Autoriteit Financiële Markten om complexe hypotheekadviezen en adviezen over aanverwante producten te mogen verstrekken.
 
Het afsluiten van een hypotheek voor het kopen van een woning is een aangelegenheid met dusdanige financiële consequenties, dat daarbij alle facetten nauwkeurig moeten worden afgewogen.
 
Het gaat daarbij enerzijds om het aanbieden van de meest gunstige rentestanden en overige kosten, maar anderzijds dienen ook de aflossingsvormen, secundaire voorwaarden, de fiscale gevolgen en te nemen maatregelen van een en ander in het advies betrokken te worden.
Een hypotheekadvies bestaat uit een uitgebreide advisering, verspreid over diverse gesprekken, waarbij zowel een makelaar als een fiscalist en erkend hypotheekadviseur nauw betrokken zijn. Op deze wijze bent u ervan verzekerd dat alle relevante aspecten uitvoerig aan de orde komen. Tevens bieden wij ook na het sluiten van de hypotheek begeleiding en advisering, bijvoorbeeld in geval van verhuizing, overlijden, echtscheiding etc.
 
Van zeer groot belang daarbij is de wijziging van het belastingstelsel vanaf 1 januari 2001.
 
Tijdens een hypotheekadvies komen onder meer aan de orde:
  •     Wat is het maximale bedrag dat ik kan lenen
  •     Wat zijn de bruto en netto maandlasten
  •     Wat zijn de aanvaardbare bruto en netto maandlasten in combinatie met andere financiële verplichtingen
  •     Wat zijn de toekomstverwachtingen
  •     Is er eigen geld aanwezig
  •     Wat is de fiscale situatie
  •     Zijn de benodigde verzekeringen aanwezig
Een hypotheekgesprek is altijd vrijblijvend. Indien u hierin interesse heeft kunt u ons bellen of e-mailen door het formulier op onze contactpagina in te vullen voor het maken van een vrijblijvende afspraak.
 
Overige financieringen
 
Uiteraard kunnen zij u ook van dienst zijn bij de advisering over andere financieringsvormen, bijvoorbeeld voor het kopen van een boot, een auto of andere zaken. Met name bij deze financieringsvormen is het vanwege het nieuwe belastingstelsel 2001 van groot belang dat een geldlening tegen zo gunstig mogelijke condities wordt gesloten. Aangezien de financieringsrente in het nieuwe belastingstelsel niet aftrekbaar is, is het des te belangrijker dat de gunstigste rentetarieven kunnen worden geboden. Ook hier kunnen wij als onafhankelijk adviseur zorg dragen voor een advies op maat en kunnen wij zeer aantrekkelijke financieringsvormen en overige bancaire producten aanbieden.
 
Door alle facetten in de financiële en fiscale analyse te betrekken kunnen wij waar nodig aanbevelingen geven en verbeteringen aandragen.