Woning zoeken: koop huur

Details van het object:

Bovenwoning te koop € 95.000 k.k.| pagina afdrukken | download brochure/folder |

Plaats: Bocholtz (Limburg)
Gemeente: Simpelveld (6351GM)
Adres: Doctor Nolensstraat 14
Koopprijs: €95.000 k.k.
  • Balkon
  • Berging
  • CV
Uw makelaar voor dit object is de heer Patrick Nix 06 1430 3035

Indeling:

Entree/hal, berging/cv-ruimte, toilet met fonteintje, ruime betegelde badkamer met ligbad (duo),douche,vaste wastafel, slaapkamer van ca. 11m², L-vormige woonkamer van ca. 31 m², gesloten keuken met aanbouwkeuken. De keuken is o.a. uitgevoerd met een koel/vries combinatie, vaatwasser, 4-pits elektrische kookplaat/oven en afzuigkap. Tevens beschikt dit appartement over een dakterras. 

2e verdieping:
Op de 2e verdieping tref je de 2e slaapkamer van ca. 10 m², het 2e toilet en de bergzolder aan. Deze ruimte is te "verbouwen" tot 3e slaapkamer.

Tuin:
Dakterras

Algemene info:
De combiketel is van het bouwjaar 2001.


Deze aanbieding geschiedt geheel vrijblijvend. Voor bezichtiging of nadere inlichtingen kunt u direct contact opnemen met
de heer P. Nix (06 1430 3035) van ons kantoor.

Alle aangegeven maatvoeringen zijn circamaten. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot een bezichtiging, tussentijdse verhuur en of verkoop voorbehouden. De huuroverkomst tussen verhuurder en huurder komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de huurovereenkomst hebben ondertekend, de verhuurder houdt zich het recht van gunning voor!