Woning zoeken: koop huur

Details van het object:

Appartement te koop € 79.000 k.k.| pagina afdrukken | download brochure/folder |

Plaats: Kerkrade (Limburg)
Gemeente: Kerkrade (6463AL)
Adres: Zonstraat 312
Koopprijs: €79.000 k.k.
  • Balkon
  • Berging
  • Garage
  • Lift
Uw makelaar voor dit object is de heer Patrick Nix 06 1430 3035

Appartement met een mooi panoramisch uitzicht gelegen op de 6e verdieping van een net verzorgd complex te Kerkrade.

Parterre
Afsluitbare privé kelderberging (1.80x3.20).

Begane grond
Gezamenlijke entree/hal met lift, trappenhuis, postkasten en bellentableau.

Garage
Gelegen in het naastgelegen appartementencomplex (garagebox nr. 26)

Zesde verdieping
Entree/hal met plavuizen vloer, meterkast en geheel licht betegeld toilet. Ruime woonkamer (9.22x3.60) met plavuizenvloer (incl. extra vloer geluid isolatie), sierhaard in openhaard met schouw. Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot het balkon met een adembenemend uitzicht over de regio "Kerkrade/Parkstad".

Op het balkon bevinden zich screens over de gehele breedte zodat het zomers binnen lekker koel blijft! Gesloten keuken met een plavuizenvloer, de keuken is opgesteld in een hoekopstelling. Ruime slaapkamer (4.07x3.10) voorzien van een laminaatvloer. Geheel betegelde badkamer met douche en wastafel, tevens is er op de badkamer een aansluiting voor witgoedapparatuur.

Balkon
Balkon aan de voorzijde over de gehele breedte.Deze aanbieding geschiedt geheel vrijblijvend. Voor bezichtiging of nadere inlichtingen kunt u direct contact opnemen met
de heer P. Nix (06 1430 3035) van ons kantoor.

Alle aangegeven maatvoeringen zijn circamaten. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot een bezichtiging, tussentijdse verhuur en of verkoop voorbehouden. De huuroverkomst tussen verhuurder en huurder komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de huurovereenkomst hebben ondertekend, de verhuurder houdt zich het recht van gunning voor!