Woning zoeken: koop huur

Details van het object:

Eengezinswoning is verhuurd!

Plaats: Eygelshoven (Limburg)
Gemeente: Kerkrade (6471VE)
Adres: Mgr. Boijmansstraat 7
Huurprijs: €800
Borg: €800
Bemiddelingskosten: Ja *
Uw makelaar voor dit object is de heer Patrick Nix 06 1430 3035

Mooi afgewerkte, ruime geschakelde 2/1-kap woning met garage en tuin. Rustige ligging in Waubacherveld. Vaste trap naar zolder met 4e slaapkamer.

Indeling: 
Souterrain: Kelder (3.8 x 2.8 m) met plavuizenvloer.

Begane grond: Hal met plavuizenvloer en de trap naar boven. Zwevend toilet. Woonkamer met aanbouw en grote open keuken, samen 11.5 meter lang (53 m2) met plavuizenvloer en vloerverwarming, grote schuifpui en deur naar de tuin. Moderne keuken met hoekopstelling voorzien van een granieten werkblad, gaskookplaat, RVS afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast.

1e Verdieping: Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping. Drie slaapkamers van 4.4 x 2.7 m; 3.8 x 2.7 m en 3.4 x 2.8 m. Ruime badkamer (2.7 x 2.1 m), geheel modern betegeld en met douchecabine, badmeubel, zwevend toilet, design-radiator, vloerverwarming en inbouwspots.

2e Verdieping: Zolderruimte met wasmachine-aansluiting, wastafel en de CV-combiketel (Bosch HR, 2006, eigendom). 4e Slaapkamer (11 m2 loopruimte plus schuintes).

Buiten: Royale oprit v.v. sierbestrating en voortuin. Verlengde garage 7.8 x 3.6 m met kantelpoort met loopdeur en bergzolder. De omsloten achtertuin is bereikbaar via de schuifpui in de woonkamer. Er zijn twee terrassen, omringd door een gevarieerde beplanting. Er is ook een tuindeur in de garage. De perceelgrootte bedraagt 263 m2.

  • Rustige ligging in de mooie woonomgeving van het Waubacherveld.
  • Bouwjaar 1987. U koopt van de eerste eigenaar. 
  • In 1995 is de aanbouw gerealiseerd, inclusief de nieuwe keuken en plavuizenvloer met vloerverwarming op de begane grond. 
    Ook de garage is verlengd.
  • Badkamer in 1998 vernieuwd (modern).
  • Netto woonoppervlak 130 m2  en inhoud 440 m3  (exclusief garage).


Deze aanbieding geschiedt geheel vrijblijvend. Voor bezichtiging of nadere inlichtingen kunt u direct contact opnemen met
de heer P. Nix (06 1430 3035) van ons kantoor.

Alle aangegeven maatvoeringen zijn circamaten. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot een bezichtiging, tussentijdse verhuur en of verkoop voorbehouden. De huuroverkomst tussen verhuurder en huurder komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de huurovereenkomst hebben ondertekend, de verhuurder houdt zich het recht van gunning voor!