Woning zoeken: koop huur

Details van het object:

Eengezinswoning is verhuurd!

Plaats: Vaals (Limburg)
Gemeente: Vaals (6291EK)
Adres: Maastrichterlaan 37
Huurprijs: €725
Borg: €725
Bemiddelingskosten: Ja *
Uw makelaar voor dit object is de heer Patrick Nix 06 1430 3035

 

Omschrijving
Fraaie “stadswoning” met uniek een uitzicht op de promenade, prachtig gelegen op één van de mooiste centrumplekjes van Vaals.

Begane Grond
Entree, met o.a. meterkast, brievenbus en een trap naar de 1e verdieping.

1e Verdieping
Overloop welke toegang geeft tot de woonkamer, separate leefkeuken een trap naar de 2e verdieping. Knusse lichte woonkamer (4,00 x 4,30) met prachtig uitzicht op de Maastrichterlaan en haar prachtige terrassen, separate leefkeuken in een hoekopstelling met aanrechtcombinatie v.v. keramische kookplaat, roestvrijstalen-afzuigkap, Combimagnetron/oven, vaatwasser, koelkast, diepvriezer en een spoelbak. De ruime leefkeuken bestaat uit 2 niveaus, op het lagere niveau bevindt zich het kookgedeelte (voorzien van een tegelvloer) en op het hogere niveau (voorzien van een laminaatvloer) bevindt zich het zit gedeelte welke toegang geeft tot het terras. Naast het kookgedeelte bevindt zich de berging met cv-installatie en de aansluitingen voor witgoedapparatuur.

2e Verdieping
Ruime slaapkamer (4,00 x 4,30) met eigen inloopkast (voorzien van een laminaatvloer). Riante betegelde Luxe badkamer (2,50 x 3,70) met een inloop douche, vaste wastafel met kast en spiegel, toilet en designradiator.

3e Verdieping
2 slaapkamer (4,00 x 4,30/4,30x2,50), voorzien van een laminaatvloer. Riante betegelde Luxe toilet (3e Toilet) met fontein en spiegel.

Bijzonderheden
Prachtig gelegen op een unieke locatie aan de rand van het bos en nabij het centrum en 3-landenpunt. Mooie locatie zeer geschikt voor rust, wandel en fietsliefhebbers. Complex is goed onderhouden en heeft een gezonde vereniging van eigenaren. Verzorging gemeenschappelijke ruimtes wordt verzorgt door de V.v.e. Vanuit Vaals zijn steden zoals Aken, Maastricht, Heerlen en Luik snel te bereiken d.m.v. goede verbindingswegen.

Onderhoud
Zowel complex als de appartementen/woning zijn geheel gerenoveerd!

Vaals
Vaals is een groene gemeente met veel mogelijkheden voor wandel en fietsliefhebbers. Daarnaast heeft vaals een gezellig centrum waar alle belangrijke voorzieningen aanwezig zijn. Ook heeft Vaals diverse toeristische trekpleisters, zoals het 3-landenpunt, labyrint, en het prachtige landschap met veel historische gebouwen.

Overig
Kunststof kozijnen met dubbel HR++ glas
Goed isolatiepakket
Nieuw dak
Geheel gerenoveerd!Deze aanbieding geschiedt geheel vrijblijvend. Voor bezichtiging of nadere inlichtingen kunt u direct contact opnemen met
de heer P. Nix (06 1430 3035) van ons kantoor.

Alle aangegeven maatvoeringen zijn circamaten. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot een bezichtiging, tussentijdse verhuur en of verkoop voorbehouden. De huuroverkomst tussen verhuurder en huurder komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de huurovereenkomst hebben ondertekend, de verhuurder houdt zich het recht van gunning voor!