Woning zoeken: koop huur

Details van het object:

Appartement is verhuurd!

Plaats: Vaals (Limburg)
Gemeente: Vaals (6291BX)
Adres: Viergrenzenweg 140
Huurprijs: €525
Borg: €650
Bemiddelingskosten: Ja *
Huurtoeslag mogelijk: ja*
(ga naar de toeslagen website)
Uw makelaar voor dit object is de heer Patrick Nix 06 1430 3035

Aan de voet van het “Drielandenpunt” ligt appartementencomplex “Residence Bellevue”. Op de 6e verdieping ligt dit perfect verzorgde appartement met magnifiek uitzicht over het gooiende landschap!

Omschrijving

Fraai appartement op 6de verdieping (4e woonlaag) met uniek panoramisch uitzicht, prachtig gelegen op één van de mooiste plekjes van Limburg.

Benedenverdieping

Privé berging en gezamenlijke fietsenstalling.

Begane Grond

Gezamenlijke entree/hal met bellentableau, postbussen, liften en trappenhuis.

Vierde Verdieping

Hal met meterkast, mooie lichte woonkamer (7,50 x 3,62m) met prachtig uitzicht en balkon (3,55 x 1,75m), open keuken met aanrechtcombinatie v.v. keramische kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en diepvriezer. Zeer ruime slaapkamer (5,10 x 3,62m) met eigen balkon (3,78 x 1,72m) en prachtig uitzicht. Betegelde Luxe badkamer (2,55 x 1,72m) met hoekbad, douchecabine, vaste wastafel, toilet en designradiator. Tevens bevind zich hier de aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden

Prachtig gelegen op een unieke locatie aan de rand van het bos en nabij het centrum en 3-landenpunt. Mooie locatie zeer geschikt voor rust, wandel en fietsliefhebbers. Complex is goed onderhouden en heeft een gezonde vereniging van eigenaren. Verzorging gemeenschappelijke ruimtes wordt verzorgt door de V.v.e. Vanuit Vaals zijn steden zoals Aken, Maastricht, Heerlen en Luik snel te bereiken d.m.v. goede verbindingswegen.

Onderhoud

Zowel complex als appartement zijn goed onderhouden.

Vaals

Vaals is een groene gemeente met veel mogelijkheden voor wandel en fietsliefhebbers. Daarnaast heeft vaals een gezellig centrum waar alle belangrijke voorzieningen aanwezig zijn. Ook heeft Vaals diverse toeristische trekpleisters, zoals het 3-landenpunt, labyrint, en het prachtige landschap met veel historische gebouwen.

Overig

 

 

Aanvaarding  

Per direct

 

 

Verwarming  

blokverwarmingDeze aanbieding geschiedt geheel vrijblijvend. Voor bezichtiging of nadere inlichtingen kunt u direct contact opnemen met
de heer P. Nix (06 1430 3035) van ons kantoor.

Alle aangegeven maatvoeringen zijn circamaten. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot een bezichtiging, tussentijdse verhuur en of verkoop voorbehouden. De huuroverkomst tussen verhuurder en huurder komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de huurovereenkomst hebben ondertekend, de verhuurder houdt zich het recht van gunning voor!