Woning zoeken: koop huur

Details van het object:

Appartement is verhuurd!

Plaats: Maastricht (Limburg)
Gemeente: Maastricht (6217RA)
Adres: Via Regia 188U
Huurprijs: €600
Borg: €600
Huurtoeslag mogelijk: ja*
(ga naar de toeslagen website)
Uw makelaar voor dit object is de heer Patrick Nix 06 1430 3035

Via Regia 188u, 6217 RA Maastricht

Modern, fraai afgewerkt, instapklaar twee kamerappartement gesitueerd op de 14e verdieping van het appartementencomplex (Sterflat) in de wijk de Brusselsepoort. Tevens voorzien van een overdekte parkeerplaats en privé berging. Het appartement is centraal gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen, winkelcentrum Brusselsepoort en 5 minuten fietsen naar het historische centrum van Maastricht.

Indeling

Begane grond:
Centrale, goed onderhouden entree met bellentableau en brievenbussen. Vanuit de hal heeft men toegang tot de dubbele lift, gemeenschappelijke fietsenberging en privé berging toebehorend aan het appartement.

14e verdieping:
Ruime L-vormige inkomhal met garderobe, welke leidt naar het leefgedeelte van dit appartement. Via een open verbinding is er toegang tot de woonkamer (4.0m x 5.85m) gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De door een bar van de woonkamer gescheiden open keuken (1.80m x 3.11m) is voorzien van de navolgende apparatuur o.a. koelkast, diepvries, afzuigkap, vaatwasser, magnetron, oven en keramische kookplaat. Verder is de keuken uitgevoerd in een Beuken tint met zwarte afwerking en verlichting. Vanuit de keuken is toegang tot een tweede balkon (2.1m x 1.4m). Mede door de grote ramen aan de voorzijde en de situering op het zuiden maakt het appartement een ruime indruk met aangenaam lichtinval.

Via de inkomhal heeft men toegang tot de slaapkamer (3.30m x 3.0m), welke voorzien is van een ruime kast en toegang verschaft tot het grote balkon gelegen aan de zuidzijde. (balkon over de gehele breedte 7.29m x 1,43m/0.88m)

De luxe badkamer beschikt over een douche met glazen douchescherm, design wastafel en design inbouwtoilet. Het geheel is smaakvol afgewerkt en verkeert in een uitstekende staat. Op de badkamer bevindt zich de aansluiting voor de witgoedapparatuur.

Separaat toilet met hangcloset.

In de overdekte, geheel afgesloten parking met een eigen parkeerplaats.

Bijzonderheden:

- Perfect instapklaar appartement met schitterend uitzicht over Maastricht en België.

- Modern uitgevoerde complete keuken en design badkamer.

- Nette flat met eigen huismeester.

- Parkeerplaats in overdekte en afgesloten garage.Deze aanbieding geschiedt geheel vrijblijvend. Voor bezichtiging of nadere inlichtingen kunt u direct contact opnemen met
de heer P. Nix (06 1430 3035) van ons kantoor.

Alle aangegeven maatvoeringen zijn circamaten. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot een bezichtiging, tussentijdse verhuur en of verkoop voorbehouden. De huuroverkomst tussen verhuurder en huurder komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de huurovereenkomst hebben ondertekend, de verhuurder houdt zich het recht van gunning voor!