Woning zoeken: koop huur

Woning aanbod:

Kerkrade (Limburg)
6464GL - Vinkerstraat 48A
€ 435/mnd.

Gelegen op een rustige locatie op loopafstand van de Lückerheide kliniek en NS station Eygelshoven. In een totaal gerenoveerd pand daterend uit  1870. Het complex is uitstekend afgewerkt, voorzien van nieuwe keukens, nieuwe HR Combi ketels (huur) met thermostaat kranen, grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, nieuwe badkamers en geheel nieuw geschilderd. Ieder appartement beschikt over een eigen gas, water en elektriciteitsmeter. 

Appartement     
Hoensbroek (Limburg)
6431HS - Akerstraat Noord 198D
€ 490/mnd.

Gerenoveerd appartement met woonkamer met balkon en open keuken, nieuwe keuken, badkamer met ligbad en toilet, ruime slaapkamer, vrij nieuwe cv-combiketel en gelegen op de tweede verdieping in leuk complex aan de Akerstraat Noord in Hoensbroek.

Appartement     
Hoensbroek (Limburg)
6431HS - Akerstraat Noord 200B
€ 590/mnd.

Perfect gerenoveerd instap klaar appartement met woonkamer met balkon en open keuken, prachtige aanbouwkeuken, badkamer met ligbad en toilet, ruime slaapkamer met inbouwkast, vrij nieuwe cv-combiketel en gelegen op derde verdieping in leuk complex aan de Akerstraat Noord in Hoensbroek.

Appartement     
Mechelen (Limburg)
6281AL - Commandeurstraat 27C
verhuurd!

Appartement gelegen in het centrum van mechelen, woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer met douche, separaat toilet en een hobbyruimte met aansluiting voor witgoedapparatuur.

Appartement     
Vaals (Limburg)
6291BX - Viergrenzenweg 140
verhuurd!

Aan de voet van het “Drielandenpunt” ligt appartementencomplex “Residence Bellevue”. Op de 6e verdieping ligt dit perfect verzorgde appartement met magnifiek uitzicht over het gooiende landschap!

Appartement